Etiketter

Vi har velat lite om vi ska döpa lillan eller inte. Ringde och hörde mig för om tider och det visade sig finnas en tid som passade så nu är det klart: Den 9:e maj kl 14.00 kommer My att döpas i Närtuna kyrka.

image

Den senaste veckan har det rasslat ovanför köksfläkten, i ventilationsröret och skorstenen. Jag trodde det var något djur som fastnat och inte kunde ta sig ut. Efter mycket lurpassade och endoskopfilmning visade det sig vara två kajor som byggt bo långt nere i skorstenen. Tre ägg har de lagt dessutom. Nu måste vi komma på hur vi ska lyckas få ut och flytta boet för det är rätt störande att lyssna på två tjattrande kajor som hoppar omkring innanför vardagsrums- och köksväggen hela dagarna…

Åkte in till Sumpan igår då Kim trodde han skulle få sålt en bil. Köparen hade redan köpt en bil så vi åkte in till stan och promenerade i Kungsträdgården i det fina vädret istället. Körsbärsträden blommade för fullt. Mycket vackert men lite väl mycket folk runtomkring för min smak. Vi åt lunch på O’Learys vid Centralstationen. Åt en jättegod pulled pork-burgare.

Lillan var väldigt klängig hela dagen och skulle absolut inte sitta i vagnen. Hon var bara glad om hon blev buren. Hemvägen var däremot inte rolig. Vid Brottby slutade hon vråla till slut. Inte lätt vara övertrött bebis.

Xavi fick sig en genomgång när vi ändå var på kliniken. Han har verkat lite irriterad i ena örat och varit pipig ibland på senare tid. Visade sig han hade en vaxpropp med massa skräp längst in i höger öra. Spolade med öronens men fick inte bort allt. Får spola ett par gånger till om nån dag för att lösa upp den. Analsäckarna behövde tömmas också. Ingen infektion men de var stora. Tror han har för bråttom när han gör ifrån sig för att hinna tömma dem. Supersnabba speedade schäfern 😉

Annonser