Etiketter

, , , , , ,

När My slocknat igår kväll gick jag ut till skrivarstugan i mörkret. Så mysigt att tända min fina skrivbordslampa, öppna laptopen, tända mitt favoritdoftljus (Garden Sweet Pea, woodwick) och bara fokusera helt på texten. Fick ihop två riktigt bra sidor under den timmen jag satt där. Härligt! Skulle kunna suttit och skrivit i flera timmar till men Kim behövde gå och lägga sig. Ska försöka igen ikväll och se vad som händer och tänkte då försöka lägga ner lillan i vagnens liggdel så hon får sova där istället för i soffan där man inte vågar lämna henne själv.

Idag står styrketräning på schemat enligt MammaFitness PT Online. Har numera ständigt träningsvärk men det är bra, då händer det ju något. På bara den knappa månad jag varit med på PTO märker jag redan en klar skillnad. Ska bli kul att se vad som händer på två månader till.

Annonser