Etiketter

, , , ,

I lördags fick det bli long-reining i skritt i paddocken för Mimir. Han har fortfarande enklare för att sätta under sig vänster bakben än höger men det högra bakbenet börjar helt klart bli starkare. Bra med long-reining för då får jag full koll.

Voltarbete i balans och med korrekt arbetande inre bakben och sedan öppna längs spåret. Lite svårare i öppna åt höger i början men sedan lossnade det.

Lite arbete med tagen bakdel på spåret blev det också som förberedelse på övningen sluta. Gick riktigt bra. När slutorna sitter kan jag komma åt att arbeta hans fyra bakben (inre hb, yttre hb, inre vb, yttre vb) och har då alla verktyg jag behöver för rakriktning. 🙂

Mimir var typ somnolent när han kom in från hagen men var betydligt piggare, och gladare framför allt, efter vårt lilla träningspass. Att Anna kom med en stor morot och skulle visa stretchingövningar var visst inte helt fel heller. 😉

Den obligatoriska After Work rullningen

Den obligatoriska After Work rullningen

Jag har anmält oss till en tävling i juni i tölt och fyrgång. Ska bli så roligt!

Annonser