Etiketter

, ,

Isold skrämde mig imorse när jag gick ut och fodrade frukost. Bara Öskubuska kom springande och ingen Isold. Kändes väldigt osannolikt att den fetaste och mest dominanta av dem skulle frivilligt missa sin frulle.

Jag packade färdigt hösilagepåsarna men fortfarande ingen rödblack i sikte trots att jag ropade. Hann tänka rätt många katastroftankar om brutna ben etc tills jag gick en runda i hagen och hittade en nyvaken Isold som stod och sträckte på sig bakom en kulle. Hon insåg vad hon höll på att missa och kom med en himla fart. 😉

Jag ställde My i barnvagnen utanför hagen och fodrade med mineralpellets på lunchen. Operation uppfostran av madame rödblack pågår. Hon får inte kliva på mig, ställa sig vägen eller försöka stjäla maten i förtid! Inte heller jaga bort Öska så länge jag står i närheten. Hon har börjat förstå att hon måste flytta på sig för mig men jag fick göra mig stor och veva runt med armarna ordentligt för att det skulle vara ett alternativ. Det går redan mycket bättre och det är inte så ofta hon faller tillbaka till ”odräglig knähund-stuket”.

Öska är mycket artigare redan från början men även hon har fått lite nya förhållningsregler. Bara för att man är söt, lite undanskuffad och fluffig är man ingen knähäst…

Annonser