Etiketter

, , , , ,

Tog en bild igår på Isolds bula på höger lår, mest för att ha som storleksreferens.

IMG_4088

Bulan kändes hårdare men verkade fortfarande inte ömma. Tror ännu mer på att det är en smäll hon fått, typ lårkaka. Hon är inte halt.

*

Nu har jag i två dagar hängt upp två småmaskiga hönät i hagen med åtta kilo hösilage i varje och det verkar fungera bra. Tolv timmar senare finns det fortfarande lite hö kvar i näten så hästarna har tillgång till foder under lång tid.

Har inte sett något bråk alls vid näten, de är fullt sysselsatta med att pilla ut stråna. Sedan får de också lucernhack och mineraler en gång per dag men det ger jag i byttor på marken istället så jag kan ha koll på att Dunderklumpen, aka Isold, inte snor från Öska (Öska får ju lite mer pga proteinbrist).

Annonser