Såhär ser Isolds skuldra ut. Aldrig sett något fetare…

Hon skötte sig fint när hovslagaren plockade av henne de tre skor hon hade kvar. Hon verkades och får nu gå utan. Missade att fota men hon var väääldigt trångskodd fram så det kändes extra bra att få av dem.

Jag hade My i sele på ryggen och tog med mig båda stona till stallet. Isold fick ha repgrimma på sig då hon är tuffast.

”Provledde” hästarna var för sig i hagen och såg till att de lydde när jag flyttade bakdel, svängde, bromsade, stannade och backade. Det satt lite längre in för Isold än för Öska men hon lärde sig snabbt.

Det gick jättebra att leda dem till stallet men jag var stenhård på att de inte fick passera mig eller liknande. Väl framme fick de stå på rundvolten till det var Isolds tur hos hovslagaren.

Öska tyckte det var lite jobbigt att bli lämnat på rundvolten när jag ledde in Isold så jag fick gå och hämta in henne också. Ställde henne i Mímirs box men då hon var lite orolig fick hon sedan stå i gången med Isold och då blev hon lugn.

Denna killen tyckte stona var väldigt tjusiga och det verkade ömsesidigt, hehe.

Kolla bredden mellan frambenen på bilden nedanför! Morbid fascination hos matte vad det verkar 😉

IMG_4155

Annonser