Etiketter

, , , , ,

Idag är det lördag och jag har ”vägt” damerna med viktmåttbandet. Isold väger 458 och Öska 420 kilo.

Isolds viktminskning senaste veckan är sex kilo och det tycker jag är godkänt. Öskubuska har gått ner tolv kilo och det är för mycket på kort tid.

Min nya plan är nu att ge Öska åtminstone dubbelt så mycket lucern veckan som kommer. Om hon fortfarande tappar i vikt för snabbt, koll om en vecka vid nästa mätning, får jag ta ut henne ur hagen och ge henne ett extramål hösilage en gång om dagen. Jag tror inte att Isold skrämmer bort henne från maten för det har varit väldigt harmoniskt vid matningsplatsen och näten sitter rätt långt från varandra. Ibland äter de även från samma nät utan gruff. Det handlar troligen om att Isold äter snabbare. Ökar jag bara mängden hösilage totalt i näten kommer Isold sluta tappa i vikt…

Annonser