Etiketter

, , ,

Red örnstigen – Brahebergsvägen – galoppbacken med Zola och Gandalf.

Mimir var pigg som vanligt och tyckte det var jättekul att få bränna i tölt och galopp på grusvägarna. Lite trav fick vi också till.

Zola filmade lite. 🙂 Nedan följer några stillbilder jag klippte ut från filmen.


  
  
  

Det känns verkligen roligt att det börjar hända lite med Mímirs steg. Han är ju alltid klockren i tölten men jag jobbar på att få honom att använda hela kroppen mer, ffa bakkärran, och inte bara ticka på som en liten symaskin.

Det syns nog inte så bra men jag sitter och ler på varenda bild. Mímir är så rolig att rida att det inte är klokt. Jag är väldigt glad jag slog till och köpte den oinridna grisepassande köttbullen i Västervik för fyra år sedan. Tur att det låg ute en fin travbild på honom på Hästnet när han var smal 😉

Annonser