Etiketter

, , ,

Kunde inte hålla mig från att mäta stona med viktmåttbanden redan idag. Jag började ju mäta dem på lördagar men det blev bakåtflyttat förra veckan så det nya får bli fredagar.

Öska hade återigen gått ner lite mycket på bara en vecka: 12 kilo. Nu väger hon 402 och har gått ner 36 kilo på en knapp månad! Hon har inte fått dubblerat med lucernhack denna veckan då jag inte ville att Isold skulle sno av henne och återigen inte gå ner i vikt. Hm, får öka på det igen och ge henne utanför hagen istället.

Glädjande denna mätning är att Isold tappat 8 kilo. Nu väger hon 450 kilo. Hon har totalt gått ner 20 kilo hos mig.

Det verkar funka att ge Öska två kilo hösilage innan jag hänger upp deras gemensamma hönät med resten av maten i. Får se till att öka på lucernhacket också på samma gång. Tror jag ska sätta upp en grind till lösdriften så jag kan stänga undan Öska med mat ett tag så hon får ”Isold-fri” tid.

 

 

Annonser