Etiketter

, ,

Fodrade stona i morse och bara Öska kom när jag ropade. Det var lite skumt och när Öska väl kom fram tog hon bara en tugga och sprang sedan tillbaka till Isold.

Jag ropade på Isold men hon kom fortfarande inte utan stod i mitten på hagen och glodde bort mot skogen. Blev lite oroliga att hon var skadad på något sätt till jag såg hur hon blåste upp sig och fnorkade högt.

Båda stona vrålglodde mot samma ställe och vägrade gå upp till fordringsplatsen så jag gick ner med lite hösilage till dem där de stod så de får i sig lite frukost i alla fall.

Undrar vad det var de var så oroliga och upprörda över? Det finns ett lodjur som stryker om kring här som grannarna sett (inte jag tyvärr) flera gånger. Kanske det var det? Eller kanske vildsvin? Jag gick en runda kring hagen och såg inga spår efter vildsvin.

Annonser