Etiketter

, , ,

Idag fick jag hjälp av Inger med att ta ta in Mímir och passa My medan jag prickade av momentet storstädning av Mímirs skap.

Misstänker att han varit grinig och knipt med svansen på grund av att han fortfarande har katarr i skapet (han hade ju det när tandläkaren var här för ett tag sedan). Känns som jag hade rätt då han var rätt äcklig i skapet och jag fick peta bort en massa klumpar som satt fast vid penis och luktade ve och förintelse. Mímir hjälpte till så snällt genom att lyfta ena bakbenet så jag kom åt bättre, hehe.

Tänkte jag skulle hjälpa honom att starta om mikrofloran i skåpet och petade i en massa naturell yoghurt. Får se om det funkar.

När jag släppte ut honom i hagen knep han massor med svansen när överskottet av yoghurten droppade ut. Verkar ju som om jag varit och bråkat i rätt region iallafall, tänkte jag…

Annonser