Etiketter

, , , , ,

Nu känns det bra. Öska har gått ner 4 kilo till 390 och Isold 10 till 432. Jag har inte utfodrat dem separat denna vecka utan lagt ut hösilaget i fyra högar per fodringstillfälle.

Bra att Öska minskar lite långsammare än Isold då hon inte har lika mycket som behöver bort. Isold verkar må bra och är inte heller den som är hungrigast vid fodringarna; det är alltid Öska som är snabbast bort till mig när jag väger höpåsarna.

Total viktminskning enligt måttbandet sedan stona flyttade hem till mig:
Öskubuska -48 kilo
Isold -38 kilo

Jag skulle tro att Öska borde väga kring 370 kilo, då hon är ganska hög i manken, och lilla Isold 350. Att få ner Öska 20 kilo till känns inte som några problem men Isold och 80 kilo är lite mer att bita i.

Det märks att Isold minskat i vikt då hennes fettdepåer är sladdriga. Det är inte speciellt vackert när hon kommer gåendes, det wobblar längs sidorna på henne som på en formlös aladåb 😉

Annonser