Etiketter

, , , ,

Imorse var stona rätt nippriga när jag fodrade dem. De var hoppiga och lättskrämda och glodde upp mot skogen i hagen. Tänker lodjur mer och mer för om vildsvinen skulle varit här hade de lämnat spår i form av uppriven mark. Rådjur finns överallt, inklusive i hagen, och de verkar Isold och Öska knappt notera.

Mätte dem med viktmåttbandet när de åt. Öska har gått ner 6 kilo och Isold hela 12 kilo! Jag måste erkänna att jag dragit ner deras fodergiva till 14 kilo totalt dagligen då det börjat komma upp gröna strån i hagen. De går ute dygnet runt med nosen i backen men särskilt Isold verkar inte få i sig speciellt mycket då hon tappat så mycket i vikt.

Tycker båda hästarna rör sig mer i hagen och verkar allmänt piggare. Isold gör krumbukter vid fodringarna och bägge kommer travandes när man ropar på dem. Öskubuskas trav är riktigt maffig. 🙂 Isolds fettdepåer distraherar fortfarande lite väl mycket när hon kommer farandes för att jag ska notera några gångarter, hehe.

Annonser