Etiketter

, ,

Lite för mycket blåst och oroligt i hagen fortfarande för någon dräktighetsundersökning. Tyvärr, för Kim ska till Portugal imorgon och kommer hem först på söndag.

Hästarnas öppnade hösilagebal hade börjat mögla. Suck. Försökte rulla undan den men den fastnade mot husvagnens kulhandske. Ska prova med någon variant av hävstång imorgon och se om det funkar för att få loss den. Får öppna en ny bal så långt bort från den mögliga som möjligt annars.

My är inne i någon sorts klängig fas just nu. Hon är som ett litet pipande plåster. Nu när hon och Kim gått och lagt sig ska jag se om jag kan få till lite skrivtid. Vore kul att få något gjort idag då jag mått jättedåligt och fick stanna hemma från jobbet. Inte kul att sätta kollegorna på pottan så där… Får så dåligt samvete men det är ju lite knäppt, det är ju inte som om jag valt situationen frivilligt.

Annonser