Etiketter

, , ,

Nu när alla andra vet får jag väl skriva ut här på bloggen också att barn nummer två är på bakning. Imorgon går jag in i vecka 16 vilket innebär att barnet är beräknat födas i oktober. Vi gjorde ett moderkaksprov på KS för några veckor sedan och där såg allt bra ut och vi fick dessutom reda på att det är en flicka jag går och bär på. 🙂

Foglossningen gav sig tyvärr till känna ännu tidigare än med My. Kände den första gången någon gång v 9-10 men det var inte så farligt. I fredags barkade det åt helvete ordentligt däremot. Trodde jag fått ryggskott först då ländryggen var alldeles svullen och varm. Kunde knappt ta mig ur sängen och alvedon inte gjorde någon större skillnad. Detta höll i sig hela helgen plus måndagen så jag fick stanna hemma från jobbet.

Natten till idag sov jag lagom obekvämt i soffan och det hjälpte av någon anledning. Svullnaden är bättre och jag kan gå men har fortfarande ont i båda bäckenfogarna plus att höger ben inte riktigt hänger med (foglossningen värre på den sidan). Det värker i bäckenet när jag går, sitter eller ligger ner. För att inte tala om när My behöver lyftas och bytas blöjor på. Tack och lov kan hon gå rätt bra själv nu och idag kunde hon gå in från bilen själv.

Håller på att försöka hitta någon som vill köpa min plats på Gummi-kursen den 7-8/5 på Marma Torp samt lär inte kunna rida något mer i år för Ann-Marie. Ridlägret med Mälhamragänget på Forsen i slutet av maj är inte att tänka på heller. Märks det att jag tycker lite synd om mig själv? Rätt uppfattat.

IMG_4982.JPG

Tur man får något så här gulligt av att vara preggo

Bara drygt fem månader kvar nu… Missförstå mig rätt; barnet är definitivt önskat, det är bara det att jag och det gravida tillståndet inte drar jämt. Om jag skulle sluppit invalido-stadiet hade jag säkert haft varmare tankar om att vara gravid men så ont och tråkigt jag hade när jag väntade My har jag ingen lust att ha igen. Och det verkar ju bli en ”favorit” i repris…

Tröstar mig med att Öskubuska och Isold ska betäckas snart så jag kan gå runt och drömma och Alfur-fölen som förhoppningsvis kommer nästa år.

 

Annonser