Allt är alldeles för jobbigt just nu och jag mår väl inte toppen direkt.

Jag har kommit halvvägs i graviditeten och har problem med foglossning sedan flera veckor och har fått lägga ner ridningen. Nu har förvärkarna börjat komma också om jag stressar för mycket, vilket är svårt att inte göra när det gäller att tre av fyra är gravida på jobbet och går om en månad och jag inte hittat någon ny personal än. Kul… Får väl stänga ner under hela sommaren och renovera färdigt huset istället…

Jag jobbar fortfarande två gånger i veckan men har svårt att klara av det. Samtidigt vill jag inte bli sjukskriven för då missar jag en stor inkomst och det behövs med tanke på att stona redan stått på seminstation i tre veckor utan att ha inseminerats än.

Xavi har hunnit fylla fem år. Inte blev han mer vuxen för det 😉 Skitsnäll men välter fortfarande barnet lite då och då då han är klantig.

 

Annonser