Skrivandet

Jag har så länge jag kan minnas gillat att skriva och läsa. Flera svensklärare i skolan har sagt att jag borde fortsätta med skrivandet men livet och en naturvetenskaplig universitetsutbilning hamnade i vägen. Nu har jag äntligen insett att jag aldrig kommer att ha ”tillräckligt med tid” utan att det är bara att sätta igång att skriva om det nu är det jag vill, och det är det.

IMG_1794

Jag har två manus jag skriver på. Jag vet på ett ungefär hur båda historierna går från början till slut och har synopsis färdigt. Ingenting är skrivet i sten och om jag under resans gång känner för att frångå min grundplan har jag sagt att det är okej.

Höstterminen 2015 läste jag kursen Textlabbet på distans på Bona Folkhögskola i Motala. Det var väldigt utvecklande med responsen jag fick på min text av fem personer var tredje vecka. Jag hade egentligen tänkt fortsätta en termin till men tiden blev för knapp och jag blev för stressad av att kombinera arbete med föräldraledighet och sen skriva på nätterna. Förhoppningsvis kan jag läsa i höst istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s